logo
RNTV Live

“Extratereştrii” transferă mijlocaşul perfect

paulinho
Cristian Anghelescu

“Extratereştrii” transferă mijlocaşul perfect

Jose Paulo Bezerra Maciel Junior, mai cunoscut prin supranumele Paulinho, va fi noul jucător al Barcelonei! Potrivit ziarului de casă al grupării blaugrana, El Mundodeportivo, brazilianul de la Guangzhou Evergrande s-a înţeles cu catalanii!

Paulinho, în vârstă de 28 de ani, a confirmat încă de luna trecută că agentul său a purtat discuții cu reprezentanții clubului catalan privind o mutare pe ”Camp Nou” în această vară. Cu toate acestea, clubul chinez a declarat că internaționalul sud-american nu este de vânzare și a refuzat o primă ofertă venită din Catalunya.

“Am auzit de interesul Barcelonei, după ultimul amical împotriva Argentinei, în Australia, și nu mi-a venit să cred că poate fi adevărat! Când agentul meu mi-a spus că a avut deja o propunere de la Barca, am crezut că visez! M-am trezit imediat, brusc, și am fost foarte fericit” a declarat Paulinho pentru sursa amintită.

Performanță în detrimentul creșterii salariale

Acesta primea 9 milioane de euro în China, iar de la noua destinație va ridica mai puțin. El a declarat că, până la urmă, a spus “da” performanţei în detrimentul banilor. Cluburile se vor pune de acord, acest lucru părând o formalitate în condiţiile în care brazilianul vrea să ajungă sub comanda lui Valverde. Sursa menţionată notează faptul că mutarea se va realiza pe o sumă apropiată de 20 de milioane 

Paulinho joacă de doi ani în China. El a fost unul dintre primii jude euro.cători cu o cotă bună care a plecat în noul “El Dorado” al fotbaliștilor. S-a transferat de la Tottenham, cel mai mare club la care a jucat. Cel puţin până acum, pentru că Barcelona îi va da o altă dimensiune carierei sale.

Valverde, noul antrenor al catalanilor, a fost cel care a insistat pentru acest transfer. El îl consideră pe Paulinho un mijlocaş complet, perfect.

“El face excelent şi faza defensivă, deşi în multe momente ajunge la finalizare sau îşi servește colegii cu pase de gol” a spus Valverde cu câteva zile în urmă

Cifrele lui Paulinho

41 de meciuri și 9 goluri are Paulinho la naționala mare a Braziliei. Țară pentru care a debutat în 2011 și alături de care a participat la Cupa Mondială din 2014.

6 trofee a câștigat Paulinho alături de Guangzhou Evergrande. Mai precis Liga Campionilor Asiei (2015), două titluri de campion în China (2015, 2016), Cupa Chinei (2016) și două Supercupe ale Chinei (2016, 2017).

14 milioane de euro a costat transferul lui Paulinho de la Tottenham la Guangzhou Evergrande, în vara lui 2015.

sursa: elmundodeportivo

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor