logo
RNTV Live

5 specialiști de la Institutul Național de Cercetare INSEMEX Petroșani şi procurorii fac expertiza tragediei de la Spitalul Movila

WhatsApp Image 2021-11-11 at 06.28.44
Mihai Constantinescu

5 specialiști de la Institutul Național de Cercetare INSEMEX Petroșani şi procurorii fac expertiza tragediei de la Spitalul Movila.

O echipă de 5 specialiști de la Institutul Național de Cercetare INSEMEX Petroșani a plecat la Ploiești. Vor fi cei care, împreună cu procurorii vor face expertiza evenimentului în urma căruia, au murit doi oameni, internați pe secția de terapie intensivă.

Artur Găman, directorul general al INCD INSEMEX Petroșani
spune că echipa de specialiști de la Petroșani începe vineri dimineață cercetarea la fața locului. Este vorba despre prelevarea probelor și expertizarea acestora, în laboratoarele de la INSEMEX.


Cercetătorii de la INSEMEX Petroșani au în lucru și expertizele de la Constanța, unde, tot pe secția de Terapie Intensivă au murit 7 oameni, în urma unui incendiu. Acolo a lucrat o echipă de 8 specialiști.
De asemenea, cercetătorii lucrează și la expertiza de la Petromidia, , respectiv de la Azo Mureș.

În ce privește evenimentele de la spitalele din Piatra Neamț sau Matei Balș, expertizele au fost finalizate și predate instituțiilor care le-au solicitat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/bilant-tragic-la-spitalul-movila/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/investitie-de-aproape-3…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor