logo
RNTV Live

Incendiul de la Balotești nu a fost stins nici după 12 ore!

incendiu_corbeanca
Ciprian Radu

Flăcările care au cuprins două depozite în Balotești, unul de mobilă, celălalt de materiale plastice, continuă să se manifeste și după 12 ore!

16 autospeciale au fost trimise să stingă focul, iar pompierii s-au luptat cu incendiul toată noaptea.

Purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, a declarat la Digi24 că s-a prăbușit structura de rezistență a uneia dintre clădiri și de aceea pompierii nu au putut pătrunde înăuntru. S-a acționat însă toată noaptea pentru stingerea incendiului. Purtătorul de cuvânt a dat asigurări că pentru locuitorii din zonă nu există niciun pericol cu excepția unui disconfort cauzat de fum. Deocamdată nu s-au stabilit cauzele incendiului.

Conform procedurilor în vigoare, Agenția Națională pentru Protecția Mediului a deplasat, la fața locului, un auto-laborator care, în prezent, prelevează probe pentru a determina compușii chimici care se regăsesc în norul de fum, precum și concentrația acestora. Măsurătorile auto-laboratorului vor continua până ce incendiul va fi stins în întregime.

Din datele prelevate până în acest moment nu există depăşiri la indicatorii măsuraţi.

La Therme București, activitatea a fost întreruptă din momentul izbucnirii incendiului la depozitele aflate în apropiere.

Aproape 1.000 de clienți au fost evacuați prin două căi de acces, una pentru cei care au vrut să-și recupereze taxa.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor