Eroul din Ploieşti care a revenit din teatrele de operaţiuni NATO după jumătate de an/ FOTO

omv

Eroul din Ploieşti care a revenit din teatrele de operaţiuni NATO după jumătate de an. Este vorba despre Albu. V. Este  locotenent – colonel şi timp de şase luni a desfășurat misiuni sub egida NATO. Eroul din Ploieşti a avut rol de consilier în instruirea forțelor de ordine afgane, jandarmii români reprezentând un etalon pentru pregătirea de nivel superior al acestora timp de un deceniu.

A fost prima sa experiență de acest gen, catalogată ca fiind una foarte dificilă dar cu multe satisfacții profesionale, gradul de dificultate ridicat pornind chiar de la probele parcurse pentru selecție.  

just insolv sprl

Pentru jandarmul ploieștean, misiunea începută alături de alți 3 camarazi în luna noiembrie a anului trecut, s-a încheiat cu succes în week-end-ul ce tocmai a trecut.

Ofițerul va urma o bine meritată perioadă de recuperare fizică și psihologică,  urmată de întoarcerea la sediul unității pentru a-și relua activitatea.

În misiuni de aprope 20 de ani

Începând cu anul 2002 și până în prezent, Gruparea de Jandarmi Ploiești a participat cu 31 de cadre militare în misiuni internaționale, contribuind considerabil la efortul instituției Jandarmeriei Române ca furnizor de expertiză pentru forțele de securitate și instituțiile afgane precum și pentru celelalte state participante.

Vezi şi https://republikanews.ro/mimozele-din-politia-locala…/

Vezi şi https://republikanews.ro/angajari-la-penitenciarul/

Vezi şi https://republikanews.ro/maratonul-de-vaccinare-ploiesti/

Vezi şi https://republikanews.ro/strada-din-ploiesti-interzisa…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.roLĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here