Maratonul de vaccinare anti-Covid-19 începe curând la Ploieşti

Maratonul de vaccinare anti-Covid-19
omv

Maratonul de vaccinare anti-Covid-19 începe curând la Ploieşti. Acțiunea se va desfășura pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, începând de vineri, 14 mai 2021, ora 14.00 și până duminică, 16 mai 2021, ora 20.00.

Maratonul de vaccinare va fi  non-stop, implicit pe timpul nopții, iar persoanele care se vor adresa centrului deschis în cadrul acestei acțiuni vor fi imunizate cu vaccinul Pfizer.

just insolv sprl

Pot să solicite vaccinarea împotriva COVID-19 cetățenii care au împlinit vârsta de minim 16 ani. Pentru persoanele sub 18 ani este necesar un acord scris al unui părinte sau al tutorelui legal.

Derulată sub motto-ul “Start către o viață normală”, campania “Maratonul Vaccinării”  va permite celor care doresc să se vaccineze să se adreseze, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Acțiunea, organizată de municipalitate, are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare și creșterea gradului de imunizare împotriva COVID-19.

Acțiunea, organizată de municipalitate, are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare și creșterea gradului de imunizare împotriva COVID-19.

Vezi şi https://republikanews.ro/angajari-la-penitenciarul/

Vezi şi https://republikanews.ro/mimozele-din-politia-locala…/

Vezi şi https://republikanews.ro/strada-din-ploiesti-interzisa…/

Vezi şi https://republikanews.ro/blocuri-ploiesti-reabilitate…/

Vezi şi https://republikanews.ro/soti-morti-in-accident/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here