Emoţii mari pentru 300.000 de liceeni, inclusiv din Prahova. Începe la ora 9.00

300.000 de liceeni

Încep simulările examenului de Bacalaureat

Emoţii mari pentru 300.000 de liceeni, inclusiv din Prahova. Începe la ora 9.00

Aproximativ 300.000 de liceeni sunt aşteptaţi astăzi la clase pentru a participa la simularea examenului de Bacalaureat. Prima probă, cea de astăzi, este la, Limba şi literatura română-scris. Începe la ora 9.00

cel mai verde complex reziential

Testarea se adresează elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/ frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018 – 2019, dar implică şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral/ frecvenţă redusă, învăţământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi), potrivit Ministerului Educaţiei.

Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine, marţi, proba la limba şi literatura maternă din cadrul simulării Bacalaureatului.

Următoarea probă, cea obligatorie a profilului, va avea loc miercuri, iar joi – proba la alegere a profilului şi specializării doar pentru elevii claselor a XII-a.

Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie,notează Agerpres.

Vezi şi https://republikanews.ro/singurul-muzeu-locuit-se-afla-in-prahova-natura-zugravesete-aici-peisaje-unice-in-fiecare-anotimp/?fbclid=IwAR0-V9LmgzTNLcwT1PC2XKuHYOTy__DfOKEM32d1OuiAqKdcA9NTFzXnPcY

 

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here