logo
RNTV Live

Dumitru Tudone, vicepreședinte CJ Prahova: Încercăm să găsim o soluţie pentru reabilitarea integrală a Palatului Culturii din Ploiești

tudone
Dumitrescu Vlad

Palatul Culturii din Ploieşti urmează să intre într-un amplu program de reabilitare, după ce sediul Curții de Apel Ploiești a fost mutat în noua clădire, astfel eliberându-se o întreagă aripă a imobilului aflat în centrul orașului.

Potrivit vicepreședintelui Dumitru Tudone, în prezent, Consiliului Judeţean Prahova, instituţia care deţine emblematica clădirea,  caută  surse externe de finanţare necesare pentru lucrările de reabilitare.

“Încercăm să găsim o soluţie pentru reabilitarea integrală a Palatului Culturii. Aceasta va fi realizată atât din fonduri proprii, cât şi din surse externe sau naţionale, în funcţie de axele de finanţare care vor fi disponibile”, ne-a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Dumitru Tudone.

Chiar dacă în prezent vorbim doar de o intenție a executivului județean, trebuie precizat faptul că programul de reabilitare e propus după ce, din cauza activității instanțelor judecătorești, întreaga aripă a clădirii în care a funcționat Curtea de Apel Ploieşti nu a fost consolidată în momentul în care Consiliul Județean Prahova demarase un program etapizat, în urmă cu mai bine de 12 ani.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor