logo
RNTV Live

VIDEO. A cui e vina? Cum s-a înecat copilul la Parcul Vest. Ce spune primarul Dobre

Cum s-a înecat copilul la Parcul Vest. Ce spune primarul Dobre
Ciprian Radu

Cum s-a înecat copilul la Parcul Vest

Un copil s-a înecat miercuri în lacul de la Parcul Municipal Vest. O ancheta efectuată de Primăria Ploiești scoate la iveală primele date ale accidentului.

Potrivit informațiilor – deocamdată neoficiale – ajunse la Primăria Ploiești, copiluil care se zbate acum între viață și moarte venise la scăldat cu niște prieteni.

Conform relatărilor martorilor, dar și ale copiilor din grup, a existat un paznic în zonă. Acesta le-ar fi atras atenția puștilor că nu au voie să intre în lac. 

Potrivit datelor deținute în acest moment de Primăria Ploiești, copilul care a intrat în apă a fugit de paznic în jurul lacului. A strigat că nu poate fi prins și, la un moment dat, a plonjat în lac.

CITEȘTE și Paradoxul Parcului Municipal Ploiești – locul în care nu poți face nimic!

Rămâne de stabilit ce s-a întâmplat din acest moment critic. Cert este că băiatul nu a mai ieșit la suprafață. Alarmat de acest lucru, un cetățean care se afla în zonă a intrat în lac și l-a scos.

Copilul se afla în stare de inconștiență. Variantele luate în calcul sunt șocul termic la contactul cu apa, pierderea conștienței din cauza unei lovituri la cap urmate de sufocare în apă.

Administrația Parcului Municipal Vest are angajați 24 de paznici care lucrează în schimburi. De asemenea, există un post al Poliției Locale.

Ancheta demarată de Primărie caută să stabilească și dacă s-a repectat regulamentul în ceea ce privește serviciul de pază. 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor