logo
RNTV Live

” În două săptămâni, dacă nu primim banii, oprim transportul public în comun!” Află cine a făcut această afirmație și de ce

tce buun
rnews

 

“Dacă în decurs de două săptămâni, Primăria nu își convinge salariații, nu știu cum, să ne acorde diferența dintre venituri și cheltuieli pe care avem dreptul să o primim, atunci SPFL-ul va acționa asupra noastră și ne va pune poprire pe conturi. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că din acel moment, serviciul de transport public în comun din Ploiești SE OPREȘTE.”

Este declarația pe care a făcut-o directorul TCE, Alexandri Nicolae, cu privire la șansele pe care această societate le mai are pentru a funcționa și pentru a oferi un serviciu de utilitate publică, vital pentru populație.

Mai exact este vorba despre alocarea a 6,7 milioane de lei, bani care reprezintă 1% din ceea ce înseamnă bugetul local al municipiului Ploiești.

Primarul Adrian Dobre spune că a văzut o retincență în cadrul Primăriei, atunci când vine vorba de luarea unei astfel de decizii, subliniind faptul că ” sunt colegi care se sperie de sumă și care caută nod în papură, deși este singura soluție pentru a îndrepta lucrurile la TCE”.

” Este de datoria noastră să îndreptăm o măsură electorală luată, fiindcă acest dezechilibru, aceste datorii imense au apărut din cauza tarifelor impuse de Primărie. Noi trebuie acum să asigurăm resursele financiare pentru ca acest serviciu să aibă continuitate. Practic, să completăm cu acești 6,7 milioane de lei diferența între venituri și cheltuieli, pentru ca acest serviciu să mai poată fi funcțional” a mai adăugat Dobre

 

Societatea de transport public se află, la ora actuală, pe butuci din cauza datoriilor uriașe acumulate. Ca o primă măsură organizatorică s-a hotărât disponibilizarea, într-o primă etapă, a 29 de salariați.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor