logo
RNTV Live

Ploieștiul rămâne fără apă caldă

primarie ploiesti
Dumitrescu Vlad

Ploieștenii vor rămâne fără apă caldă timp de cel puțin 30 de zile! Anunțul a fost făcut de Termoficare Prahova, furnizorul de agent termic din Ploiești. 

”Termoficare Prahova, noul operator al serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiul Ploiești, anunță sistarea furnizării apei calde menajere în zona dumneavoastră pentru o perioadă de minim 30 de zile începând cu data de 1 august 2022. 

Sistarea furnizării apei calde menajere se datorează începerii lucrărilor de reparare, de strictă necesitate,  a Cazanului de Apă Fierbinte 2 (CAF 2), singura sursă utilizabilă pentru producerea energiei termice în CET Brazi. 

Menționăm că nu vor fi afectați de această sistare consumatorii racordați la centralele termice CT 23 AUGUST și CT Bucov.

Vă asigurăm că s-au luat toate măsurile ca lucrările să se finalizeze în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări”, se arată scris în anunțul Termoficare Prahova. 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor