logo
RNTV Live

Două noi decese în Prahova la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Nou focar

Autorităţile au raportat sursă foto Europa FM
Mihai Constantinescu

Două noi decese în Prahova la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Nou focar

Reprezentanţii Prefecturii Prahova informeză că, până la această dată au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1795 de persoane. Dintre acestea, 220 au fost declarate vindecate și externate, iar 75 au decedat. Ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a două persoane de sex masculin, în vârstă de 64, respectiv 66 de ani. Ambele prezentau comorbidități.

Totodată, conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, a mai fost identificat un focar la o societate de pe raza județului. Dintre cele 180 de persoane angajate aici, 34 au avut rezultate pozitive, motiv pentru care conducerea firmei a luat deja o serie de măsuri, comunicate și DSP Prahova.

A fost redusă, temporar, capacitatea de producție ca urmare a scoaterii din activitate atât a personalului depistat pozitiv, cât și a contacților direcți. Totodată, a fost realizată și dezinfecția generală a unității respective.

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, în această dimineață sunt internați -28 de pacienți, dintre care 22 sunt ventilați.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor