logo
RNTV Live

Petrolul Ploiești ar putea primi bani de la CJ Prahova

petrolu
Dumitrescu Vlad

Consiliul Judeţean Prahova anunţă că va lansa în acest an încă o sesiune de finanţări dedicate proiectelor propuse de asociaţii şi organizaţiile non-profit. Ca noutate, executivul județea susține că va majora pragul valoric  în dreptul proiectelor pentru sport. Măsura poate reprezenta o soluţie pentru clubul de fotbal Petrolul Ploieşti, care, proaspăt revenit în primul eşalon, are dificultăţi în a-şi asigura bugetul.

De altfel, președintele clubului Petrolul Ploiești, Costel Lazăr, a anunțat că au existat discuții cu reprezentanții Consiliului Județean Prahova și că urmează să realizeze un proiect pe care-l va depune în cel mai scurt timp.

”Am apelat și la Consiliul Județean Prahova. Urmează să facem un proiect, vedem dacă va trece. Eu sper să se alături și Consiliul Județean și Consiliul Local care ar avea posibilități. Vorbim de Consiliul Local, nu de Primăria Ploiești, să nu facem confuzii. Că poate se confundă geamul cu fereastra. Consiliul Local ar putea să facă și el ceva pentru acest club”, a susținut Costel Lază, președintele Petrolului Ploiești.

În acest context, conducerea Consiliului Județean Prahova anunţă că va deschide o nouă sesiune, care ar putea avea un prag valoric mai mare în dreptul proiectelor pentru sport.

“În acest moment este în plină desfăşurare o sesiune de finanţare pe Legea 350, unde proiectele au o valoare maximă finanţabilă de 80.000 de lei, urmând ca, după şedinţa de Consiliu de la sfârşitul lunii iunie, când s-au alocat sume suplimentare cu această destinaţie, să se demareze o nouă sesiune de finanţare. S-ar putea ca în această procedură să fie praguri maxime mai mari de 80.000, cum a fost în prima sesiune”, a afirmat Dumitru Tudone, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor