logo
RNTV Live

Evenimente atractive în județul Prahova, pentru început de toamnă. Vine şi Dorian Popa!

Dorian Popa vine în Prahova
Mihai Constantinescu

Evenimente atractive în județul Prahova, pentru început de toamnă. Vine şi Dorian Popa!

Pentru cea de-a doua săptămână din luna septembrie județul Prahova vine în întâmpinarea turiștilor cu noi evenimente speciale.
 
Până pe data de 12 septembrie 2021, Primăria Municipiului Ploiești organizează “Weekend pe Bulevardul Castanilor”- Se va desfășura doar în zilele sâmbătă și duminică. Bulevardul Independenței (Castanilor) va fi închis circulației autovehiculelor în perioada menționate anterior, doar în zilele de sâmbătă și duminică. Pentru weekendul din această săptămână atât ploieștenii, cât și turiștii pot participa la spectacole de teatru în aer liber, demonstrații și activități sportive, degustarea unor produse tradiționale, momente artistice.

Fanfara Prahova face spectacol


În perioada 4 Septembrie- 9 Octombrie 2021, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 18.00, la foișorul amplasat pe Bulevardul Independenței din Ploiești, Fanfara Prahova va organiza un minunat spectacol pentru toți iubitorii muzicii.

Stagiunea cu numărul 69


Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești organizează miercuri, 08 septembrie 2021, de la ora 14:30, la Conferința de presă dedicată prezentării principalelor evenimente pe care urmează să le organizeze pe parcursul Stagiunii cu numărul 69. Evenimentul va avea loc în sala Ion Baciu, strada Anton Pann numărul 5.

Dorian Popa fac show


Pe data de 10 septembrie 2021, ora 17:00, Ramatuelle a pregătit o seară de neuitat! Invitatul special- Dorian Popa- marchează începutul toamnei cu un show inedit și o atmosferă unică. Intrarea este liberă! 

Diversitate by Constantin Antohi


Primăria Câmpina alături de Consiliul Local Câmpina și Casa Municipală de Cultură Geo Bogza organizează în data de 10 septembrie 2021, începând cu ora 18:00, vernisajul expoziției de pictură Diversitate by Constantin Antohi.

Alinei Eremia face show


De asemenea, duminică – 12 septembrie – pe terasa Ploiești Shopping City, începând cu ora 19:30, va avea loc mult așteptatul concert al Alinei Eremia. Locurile sunt limitate, iar accesul la concert se face pe bază de invitație.


“Oamenii resimt o mare nevoie de a pleca în vacanțe, chiar și în acest moment – aflându-ne în extrasezon-, turiștii caută cele mai bune oferte pentru a pleca în concedii relaxante”. A declarat Adrian Voican, președinte APDT Prahova. 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/infiintarea-laboratorului-de…/

Pentru mai mulze ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor