Prahova:Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

alcool pur în aerul respirat

Prahova:Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

 

Reprezentanţii IJP Prahova anunţă că în perioada 29 noiembrie – 01 decembrie, polițiștii prahoveni au depistat în trafic 3 conducători auto care în urma testării cu aparatul etilotest au avut rezultat pozitiv. În toate aceste cazuri au fost deschise dosare penale.

Recordul de alcoolemie îl deține un tânăr de 23 de ani, din orașul Azuga. În data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00 a fost oprit pentru control de polițiști din cadrul Poliției orașului Azuga, pe raza localității. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a înregistrat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

În cursul zilei de 30 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Ploiești – Biroul Rutier au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Bld. Republicii. În urma verificărilor, aceștia au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 24 de ani, din Pitești, care are dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunii de conducere fără permis.

De asemenea, în ziua de 30 noiembrie a.c, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 2 Florești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la un accident rutier soldat cu pagube material pe raza localității Dițești.  În urma verificărilor, polițiștii au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autovehicul deși nu poseda permis. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunii de conducere fără permis.

Vezi şi https://republikanews.ro/sarbatori-in-familie-top-targuri-de-craciun-din-romania-de-vizitat-in-2019/?fbclid=IwAR2GkATplzgyYn3V7-aorHrrlotadsktYZaRXosafRak-aUfn7f0A0UrFaA

Vezi şi https://republikanews.ro/video-caminul-de-batrani-ploiesti-a-devenit-sac-fara-fund/?fbclid=IwAR1JiyJM_JnLeWRAhBnBhJRPfLou09YZjJFz16eMvKaZ2ZL9k9XvsMUJxvw

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here