logo
RNTV Live

Anexa unei instituții publice din comuna Poienarii Burchi, prăduită de un hoț

O persoană a fost arestată în parcarea unui bloc din Ploieşti. Mai mulţi oameni au avut de suferit din cauza acestei persoane
Erika Stoica

Anexa unei instituții publice din comuna Poienarii Burchi, prăduită de un hoț

Recent, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați de către un lucrător al Poliției Locale, despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o anexă a unei instituții publice din comuna Poienarii Burchii.

În baza sesizării au fost efectuate verificări, stabilindu-se faptul că în seara zilei de 16 martie a.c., în intervalul orar 18.00-19.00, un bărbat ar fi pătruns în curtea instituției de unde ar fi sustras 6 țevi rectangulare și două țevi confecționate din PVC.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Poienarii Burchii, la domiciliul acestuia fiind găsite bunurile sustrase.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 3.000 de lei a fost ridicat și predat reprezentanților instituției.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor