logo
RNTV Live

Doi bărbați s-au filmat dansând cu osemintele unei femei, într-un cimitir din Prahova/VIDEO

Mihai Constantinescu

Doi bărbați s-au filmat dansândcu osemintele unei femei, într-un cimitir din Prahova.

Dosar penal pentru profanare de cadavre, după ce doi bărbați din Ciorani s-au filmat cu osemintele unei femei. Scenele șocante au fost surprinse în urmă cu aproape patru luni, în cimitirul localității. Indivizii au fost identificați de polițiști.

Doi bărbați cu vârste de 47 și 61 de ani sunt cercetați penal pentru profanare de morminte după ce s-au filmat dansând pe manele cu osemintele unei femei. Scenele șocante au apărut pe o rețea de socializare. Pe imagini apare un grup de bărbați care par că dansează în cimitir cu osemintele dezgropate ale unei femei.  Cei doi sunt gropari în comună și au fost plătiți de familia defunctei pentru a o deshuma. Acum au de dat explicații polițiștilor.

Fapta a avut loc în data de 7 februarie a acestui an. Aceleași surse au mai precizat că osemintele aparțin unei femei care a fost înmormântată în urmă cu aproximativ 16 ani.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor