logo
RNTV Live

Convoiul umanitar a ajuns la destinaţie. Primile imagini surprinse de echipa Ploieşti Tv/ UPDATE/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Convoiul umanitar a ajuns la destinaţie. Primile imagini surprinse de echipa Ploieşti Tv

Prahova face front comun cu Ucraina. Un convoi umanitar de 12 camioane cu ajutoare a plecat spre sinistraţi.

Trăim vremuri grele, iar războiul de la graniţa României a dat lumea peste cap. Deputatul Grațiela Gavrilescu, filiala Prahova a PPUSL nu a putut rămâne indiferentă la durerea celor din ţara vecină şi a iniţiat o campanie de strângere de ajutoare la care au luat parte mai multe primării din Prahova şi reprezentanţi ai mediului de afaceri local.

La iniţiativă s-au alăturat Primăriile Băicoi, Măgureni, Bucov, Podenii Noi, cât şi companiile Coca Cola, Cord Impex, Unilever, Lido Garbea și Phoenixy SRL ( producătorul din Băicoi al pufuleților Gusto), reprezentantul CAHM EUROPE SA din Băicoi, Fabrica de de pâine de la Albești Ene Emil, Eurototal comp, Zimag Construct, cât şi diferite alte firme din Valea Călugărească, Albești, Soimari, Poienarii Burchii, Câmpina, Mizil, Boldesti Grădiștea.

Alături de drama celor din Ucraina este şi echipa Ploieşti TV care a participat activ la strângerea de ajutoare. Mai mult decât atât, a fost trimisă în teren o echipă TV care vă va ţine la curent cu toate informaţiile reale despre război. cât despre şi drama oamenilor simpli de acolo. Postul de televiziune are în teren o echipă formată din Vlad Dumitrescu și cameramanii Eugen Voicilaș și Cristi Iacuvache.

Efortul comun a făcut posibil ca în această dimineaţă, 12 camioane pline cu ajutoare să pornească spre vama Siret.

Convoiul însoţit de echipa de reporteri Ploieşti tv a ajuns cu puţin timp în urmă la destinaţie.

Iată şi primele imagini de la faţa locului

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor