logo
RNTV Live

UPDATE/ VIDEO/ Ce s-a găsit în urma percheziţiilor de la cămătarii din Prahova

camatari
Mihai Constantinescu

Rezultate percheziţii la cămătarii din Prahova

UPDATE/ VIDEO/ Ce s-a găsit în urma percheziţiilor de la cămătarii din Prahova.

Cămătarii din Prahova, luaţi în vizor de oamenii legii. Ieri au fost efectuate 12 percheziţii pe raza județului Prahova, la locuințele și sediile sociale ale unor societăți folosite de persoane bănuite de cămătărie și șantaj.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, telefoane mobile, înscrisuri și unități I.T. despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională și diferite sume de bani.

6 dintre cele 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Totodată, la societățile verificate au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniul silvic, în valoare de 10.000 de lei și s-a luat măsura confiscării valorice a cantității de 53 mc buștean rășinoase, cu valoarea de 18.394, 05 lei și 2 sancțiuni pentru activități comerciale ilicite cu valoarea de 20.000 lei, fiind confiscate și băuturi alcoolice.

Vezi şi ştirea iniţială

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cele-mai-frumoase-11-povesti-despre-ploiestiul-de-odinioara-prezentate-in-volumulcel-mai-frumos-ploiesti-vezi-cand-are-loc-lansarea/?fbclid=IwAR0qV7uGSR6FgyRKYtWZP90VlmQyomaaDLeqBScCaKw6IVOIHVww7_TDrf4

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor