logo
RNTV Live

Diversiune demascată, implicit ratată, pe tema Petrolului!

12
Cristian Anghelescu

În această zi, ”Organizația tinerilor de mâine Ploiești” (OTMPL) a ținut să-i cheme – prin intermediul mass-media – pe toți susținătorii echipei Petrolul pentru a protesta în această seară, de la ora 18:00, și a cere demisia lui Adrian Dobre și a Consiliului Local. În opinia susținătorilor din OTMPL, primarul Dobre nu ar fi respectat promisiunile făcute în campania electorala pentru soluționarea problemelor echipei fanion a judetului.

Luând act de manevra celor din organizație, realii suporteri ai Petrolului, cei organizați în USP, au ținut să precizeze următoarele:

“ADGA, Nodul Petrolist şi LSCT, asociaţii ale suporterilor petrolişti reunite în USP, nu susţine şi nu participă la protestul organizat în data de 06.02.2017 cu începere de la ora 18:00, de către persoane necunoscute în mediul nostru împotriva primarului Dobre şi a CL Ploieşti. Suntem adepţii dialogului şi vom încerca rezolvarea acordării mărcilor FC Petrolul către Petrolul52 pe această cale, a dialogului şi a negocierii”.

Concluzionând, acțiunea care se pregătea a fost anulată, niciun fan adevărat al Petrolului nefiind de acord cu acest simulacru de joasă speță! Mai mult, proba descoperită de către colegii de la site-ul deprahova.ro pare de neclintit de vreme ce unul dintre “protestatarii de la OTMPL” a dat cărțile pe față cu puțină vreme în urmă, firesc, fără a-i fi devoalată identitatea:

”Organizația este administrată de cei din PSD Prahova! Nu am fost cu ei niciodată, ei m-au vrut, dar eu i-am refuzat mereu! Iar acum vor să facă o prostie, diversiune, chiar nu ştiu, oricum galeria nu va veni la minciuna lor” a declarat sursa.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor