logo
RNTV Live

Controale de amploare în zone importante din Prahova

actiune-rutiera-1
Mihai Constantinescu

Controale de amploare în zone importante din Prahova.

În ultimele 24 de ore, pe raza orașelor Azuga, Băicoi, Bușteni, Boldești-Scăeni, Mizil, Vălenii de Munte cât și pe raza comunelor Ariceștii Rahtivani, Blejoi, Bucov, Brazi, Drajna și Gorgota, peste 100 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au desfășurat 10 acțiuni în colaborare cu celelalte structuri cu care se acționează în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Au fost verificate aproximativ 100 de societăți comerciale, 70 de restaurante, terase și alte medii de interes cât și peste 90 de mijloace de transport în comun. S-a verificat modul de respectare al prevederilor privind purtarea măștii de protecție.

Pentru unele nereguli constatate au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în cazul nerespectării prevederilor Legii nr.55/2020, în valoare totală de 4.500 de lei.

• 32 pentru nepurtarea măştii de protecţie
• 4 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Poliţiştii prahoveni desfășoară zilnic astfel de acțiuni pentru revenirea la normalitate, scopul nefiind acela de a sancționa cetățenii, ci acela de prevenire și informare a lor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/beat-crita-la-volanul-unei…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor