logo
RNTV Live

Andrei Volosevici despre problema apei calde din Ploiești: “Sunt foarte amarat!(…)Președintele CJ ne-a spus să ne descurcăm”/ VIDEO

volosevici
Mihai Constantinescu

Andrei Volosevici despre problema apei calde din Ploiești: “Sunt foarte amarat!(…)Președintele CJ ne-a spus să ne descurcăm”.

Edilul municipiului Ploiești este de părere că la mijloc nu este decat lupta politică. În pofida tuturor greutăților, acesta susține că ploieștenii nu vor ramane fără apă caldă de la 1 august.

Am aflat de la cetățeni că Termoficare Prahova SA urmează să întrerupă furnizarea apei calde și, abia ieri, după-amiază, a venit și informarea oficială pe acest subiect.

            Solicit urgent conducerii Termoficare Prahova SA să găsească soluții alternative pentru asigurarea apei calde în municipiul Ploiești. Este inadmisibil ca ploieștenii, care plătesc, să rămână fără apă caldă sau ca furnizarea acestui serviciu să fie discontinuă.

            Pe de altă parte, este normală realizarea unor lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii primare de producere și distribuție agent termic, pe perioada sezonului cald, pentru a nu întâmpina probleme atunci când va începe furnizarea căldurii, în sezonul rece.

            De aceea, pentru a detensiona această situație, creată de o comunicare defectuoasă dintre Termoficare Prahova si ploieșteni, am solicitat să ne prezinte public un plan de  intervenție pentru realizarea acestor lucrări de reparații”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Sunt unele probleme și în ceea ce privește contractul cu operatorul serviciului.

Vă remintim că astăzi, Bogdan Toader, preșeintele PSD Prahova, a ridicat problema apei clade din Ploieși și a acuzat reprezentanții Primăriei Ploiești că nu ar fi achitat facturile către operator. Vezi AICI

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor