logo
RNTV Live

Distrigaz Prahova luată la puricat de către reprezentanţii Consiliului Concurenţei

gaze
Mihai Constantinescu

Distrigaz Prahova, luată la puricat de către reprezentanţii Consiliului Concurenţei. Nu este singurul punct verificat. Inspecţii neanunţate au fost realizate şi la sediul central la punctele de lucru ale acesteia din Sfântu Gheorghe, Braşov, Târgovişte, Blejoi, Galaţi, Piteşti şi Craiova.

Inspecţiile urmăresc, printre altele, şi analizarea unei  posibile impuneri a unor tarife majorate/inechitabile, pentru prestarea serviciilor respective, consumatorilor care s-au racordat la sistemul de alimentare cu gaze naturale în localităţile şi zonele geografice pentru care compania deţine licenţă de distribuţie”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Concurenţei.

În urma acestor inspecţii au fost ridicate mai multe documente care vor fi analizate de către specialiştii din cadrul Consiliului Concurenţei.

citeşte mai multe aici  https://vocea.biz/actual/2017/mar/27/consiliul-concurentei-a-facut-mai-multe-inspectii-inopinate-la-distrigaz-sud-retele-se-suspecteaza-un-posibil-abuz-de-pozitie-dominanta/

sursa foto premium evz

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor