Discuții pe tema construirii noului spital din Ploiești/ VIDEO

cel mai verde complex reziential

Discuții pe tema construirii noului spital din Ploiești.

Consiliul Local Ploiești a votat proiectul privind aprobarea documentației „Spitalului PPP Ploiești – Raport privind conceptul proiectului”. Documentația face referire la construirea viitorului Spital Municipal de Urgență Ploiești, proiect pe care primarul Andrei Volosevici vrea să-l realizeze cu sprijinul Băncii Mondiale.

cel mai verde complex reziential

În timpul dezbaterilor, consilierul local liberal Aurelian Tudor a propus mai multe amendamente asupra proiectului, amendamente care nu au fost pe placul primarului Andrei Volosevici.

De altfel, liberalul, prin amendamentele propuse, a solicitat  ca raportul să fie publicat pe site-ul primăriei și a cerut ca primarul andrei Volosevici să fie împuternicit să analizeze și alte variante de finanțare.

Discuțiile aprinse au continuat întrep primarul Andrei Volosevici și consilierul local Răzvan Enescu de la USR.

Atât amendamnetele cât și proiectul au fost votate cu  majoritate de voturi.

Reamintim că viitorul Spital Municipal de Urgență Ploiești se dorește a se construi în zona de Sud a orașului nostru și va fi compus din cele două unități sanitare de profil aflate, în prezent, în administrarea autorității publice locale, respectiv Spitalul de Pediatrie și Spitalul Municipal Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here