logo
RNTV Live

Scandal în CL din cauza lipsei apei calde din Ploiești/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Scandal în CL din cauza lipsei apei calde din Ploiești

Ședința ordinară a Consiliului Local Ploiești a debutat și de această dată cu un adevărat scandal iscat între primarul Andrei Volosevici și mai mulți consilieri locali liberali. Totul a început  de la o simplă întrebare când se dă drumul la apă caldă , moment în care șeful executivului ploieștean a adus în discuție situația CET Brazi, lansând mai multe atacuri la adresa Consiliului Județean Prahova. Reacția consilierilor liberali nu a întârziat să apară, aceștia  susținând că s-au săturat de pozițiile pe care le ia primarul Andrei Volosevici fără ca acesta să vină cu soluții concrete.

Scandal în CL din cauza lipsei apei calde din Ploiești

A fost din nou scandal monstru în ultima ședință a Consiliului Local Ploiești între primarul Andrei Volosevici și consilierii liberali, însă din păcate, în urma momentelor tensionate nu a fost indicată nicio soluție la criza apei calde din Ploiești.

Întrebat când se va da drumul la apă caldă și căldură, primarul Andrei Volosevici a aruncat pisica moartă în curtea Consiliului Județean Prahova.

 Totodată, fără să prezinte o soluție concretă,  primarul Andrei Volosevici a adus în discuții și alte probleme care ar putea să apară pe tema transferului CET Brazi.

Reacția consilierilor liberali nu a întârziat să apară. Consilierul local Gheorghe Sârbu a susținut că în prezent executivul județean pregătește documentația necesară pentru cedarea CET Brazi

Totodată, Sârbu a susținut că s-a săturat de pozițiile pe care le ia primarul Andrei Volosevici fără ca acesta să vină cu soluții concrete și i-a solicitat demisia.

Un lucru este vizibil. Prăpastia dintre  reprezentanții PNL Ploiești și primarul Andrei Volosevici se adâncește din ce în ce mai mult, iar acest lucru nu va ajuta în această perioadă dificilă, în care,  toți factorii decizionali trebuie să se așeze la aceeași masă și să găsească soluții astfel încât ploieștenii să beneficieze pe viitor de apă caldă și căldură.


Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor