logo
RNTV Live

Cel mai popular loc de vizitat de langă Ploiești are noi tarife pentru cei care vor să petreacă timp acolo/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cel mai popular loc de vizitat de langă Ploiești are noi tarife pentru cei care vor să petreacă timp acolo.

Consiliul Local Ploieşti a aprobat modificarea tarifelor practicate de Administraţia Parcului Memorial “Constantin Stere”, inclusiv pentru accesul la ZOO Bucov. Noile tarife stabilite de legislativul ploieștean se vor aplica de la 1 octombrie.

Cel mai popular loc de vizitat de langă Ploiești are noi tarife pentru cei care vor să petreacă timp acolo

Consilierii locali ploieșteni au stabilit în ultima ședință a legislativului ploieștean noile tarife practicate deAdministraţia Parcului Memorial “Constantin Stere”. S-au stabilit inclusiv pentru accesul la ZOO Bucov. Astfel, copiii sub 5 ani vor avea acces gratuit la grădina zoologică, iar pentru cei cu vârsta între 5 şi 14 ani tariful va fi de 8 lei de persoană. Acelaşi tarif se va aplica şi pentru pensionari cu vârsta mai mare de 65 de ani, elevi şi studenţi. Pentru copiii mai mari de 14 ani şi adulţi, tariful de vizitare a grădinii zoologice va fi de 15 lei.

Unele dintre aceste tarife au fost introduse în timpul şedinţei CL, prin amendamente ale consilierilor, atunci când în discuție au intrat tarifele practicate pentru familii.

Astfel, pentru un adult şi doi copii cu vârsta între 5 şi 14 ani, tariful va fi de 25 de lei, însemnând o economie de 6 lei. A fost introdusă şi varianta pentru doi adulţi şi un copil, tot la 25 de lei, aducând o economie de 13 lei faţă de scenariul în care şi-ar fi cumpărat fiecare bilet individual. Pentru doi adulţi şi doi sau mai mulţi copii, tariful aprobat de Consiliul Local va fi de 35 de lei. Pentru grupuri organizate de minim 10 copii, tariful de acces va fi de 6 lei de persoană. În cazul adulţilor care vin în grup organizat, tariful aplicat va fi de 13 lei de persoană.

Totodată, folosirea parcării de la Parcul Bucov  va costa 12 lei pe zi pentru autoturisme, iar pentru autocare şi autobuze 50 de lei pe zi.


Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor