logo
RNTV Live

DEZBATERE PE TEMA LEGILOR EDUCAȚIEI

Dumitrescu Vlad

Profesorii, elevii, dar și părinții au fost invitați la o dezbatere organizată de USR Prahova referitoare la proiectul de Lege privind învățământul preuniversitar intitulat „România educată”.  Moderatorul întâlnirii a fost Anca Popa, profesor și viceprimar al municipiului Ploiești, iar la discuții au participat și membrii Grupului de Învățământ, senatorii Ștefan Pălărie și Silvia Dinică.

Noile legi ale Educației au trecut joi seară prin filtrul principalilor factorii vizați. Aici vorbim despre profesori, elevi, dar și părinți.   Dezbaterile au fost organizate de USR Prahova, iar invitați au fost și membrii Grupului de Învățământ, senatorii Ștefan Pălărie și Silvia Dinică.

Cu această ocazie, atât cadrele didactice cât și elevi și părinții au avut ocazia să spună cum văd ei legile educației și care sunt modificările care ar trebui aduse pentru a oferi un plus valoare sistemului educațional.

Dezbaterea celor două proiecte ale legilor educației a fost principalul punct de discuție al coaliției la începutul anului. Liderii coaliției de Guvernare au convenit ca legile să fie adoptate de Guvern până pe 15 februarie, iar Parlamentul să le voteze până pe 15 martie, dar PSD a cerut amânarea cu 30 de zile calendarului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor