logo
RNTV Live

UN NOU REGULAMENT PENTRU COMERȚUL STRADAL

Dumitrescu Vlad

Consiliul Local Ploiești a adus noi modificări la regulamentul privind amplasarea și funcționarea spațiilor comerciale cu caracter provizoriu în municipiu.  Proiectul adoptat în ultima ședință a legislativului nu a trecut fără a crea o oarecare tensiune în rândul consilierilor locali în contextul în care regulamentul a fost modificat de-a lungul timpului de mai multe ori .

Consiliul Local Ploiești a adus noi modificări la regulamentul privind amplasarea și funcționarea spațiilor comerciale cu caracter provizoriu pe terenurile care aparțin domeniului public și privat, iar acest lucru a încins spiritele în rândul aleșilor locali.

De această dată, noile modificări vizează obligativitatea agenților economici de a folosi anumite materiale în momentul în care vor să construiască un chioșc care să fie amplasat pe domeniul public sau privat din Ploiești.

Astfel, până la 1 august, chioșcurile de pe domeniul public trebuie să fie noi și să respecte un anumit model și două tipuri de dimensiuni. Acestea vor putea fi realizate atât din panouri de aluminiu, cât și din tablă, cu mențiunea că trebuie respectate dimensiunea și culorile stabilite inițial.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor