logo
RNTV Live

Detalii şocante despre „preferințele”sexuale ale consilierului din Breaza

Detalii şocante despre „preferințele”sexuale ale consilierului din Breaza
Mihai Constantinescu

Victimele consilierului arestat, obligate să îl privească în timp ce agresa alţi copii

Ies la lumină detalii şocante despre „preferințele”sexuale ale consilierului din Breaza. Acesta a fost arestat luna trecută după ce ar fi întreţinut relatii intime cu un adolescent în vârstă de 14 ani. Cristian Brotoiu este acuzat că ar fi avut relatii intime cu minorul timp de aproximativ patru luni.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/breaza-se-stia-de-mult-timp-de-preferintelesexuale-ale-consilierului-arestat/

Potrivit Stirilekanad.ro se pare că există unele dovezi cum că acesta ar fi avut un grup de copii şi adolescenti pe care îi folosea pentru plăcerea proprie. Mai mult bărbatul îşi ademenea victimle într-o clădire abandonată din Breaza, loc unde se consumau partide de sex oral. Se pare că îi punea pe minori să îl urmărească în timp ce umilea alţi copii.

Pentru o partidă de sex oral, consilierul local răsplătea partenerul cu suma de 50 de lei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/consilierul-local-din-breaza/

Deși vestea că a fost arestat i-a bulversat pe oameni, aceștia susțin că știau de multă vreme de ” preferințele” sexuale ale consilierului. Sub protecția anonimatului, oamenii  spus că alesul local avea și o poreclă în acest sens.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor