logo
RNTV Live

În Breaza se știa de mult timp de “preferințele”sexuale ale consilierului arestat

persoane condamnate la închisoare tentativa de viol anchetatorii În loc să-şi protejeze fratele mai mic, un bărbat l-a batjocorit în repetate rânduri. Anchetatorii sunt şocaţi de explicaţia pe care o are pentru faptele sale/ Update
rnews

Întreaga comunitate din Breaza este șocată, după ce un consilier local a fost reținut de polițiști pentru întreținere de relații sexuale cu un minor. În oraș, acum, nu se vorbește despre altceva.

Cristian Brotoiu, consilier PSD aflat la primul mandat urmează să fie prezentat azi Judecătoriei Câmpina cu propunere de arestare preventivă.

Deși vestea că a fost arestat i-a bulversat pe oameni, aceștia susțin că știau de multă vreme de ” preferințele” sexuale ale consilierului. Sub protecția anonimatului, oamenii  spus că alesul local avea și o poreclă în acest sens.

 Este un bărbat prezentabil. Posibil așa l-a atras pe acest minor. Și știu că nu a fost singurul caz. Se vorbește de multă vreme despre faptele lui, aici, în Breaza. Dar de-abia acum când a fost arestat, lucrurile au ieșit la iveală.

Cristian Brotoiu este consilier la primul mandat. Locuiește în Breaza, doar cu mama sa. Din spusele oamenilor, el nu a avut niciodată un serviciu stabil.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor