logo
RNTV Live

Detalii incredibile despre furtul de pe DN1: a vândut imediat mașina luată de pe marginea drumului, cu 1500 de lei!

ezgif.com-webp-to-jpg (25)
Ștefan Petre

RepublikaNews anunța marți că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Acesta, identificat ca fiind un câmpinean de 38 de ani, își însușise o mașină găsită pe marginea drumului, chiar pe DN1, aparținând unui tânăr de 20 de ani.

Detaliile apărute după dezvăluirea cazului arată însă o desfășurare de necrezut a faptelor: șoferul unui vehicul BMW 318, un model de altfel nu foarte valoros, a făcut pană și a lăsat automobilul pe marginea șoselei, pentru câteva ore, cu gândul să se întoarcă după el.

Mai mult, tânărul a scos acumulatorul mașinii, tocmai ca să împiedice o eventuală tentativă de furt. Totuși, un trecător care a observat mașina staționată în apropiere de DN1, zona Câmpina, a decis să o fure și să o vândă.

Hoțul a mers în comuna Măgureni și a vândut mașina găsită și furată cu 1500 de lei. Între timp, proprietarul autoturismului a revenit la locul unde îl lăsase și a anunțat autoritățile de dispariția lui.

După câteva zile de cercetări, polițiștii au reușit să dea de urma hoțului, apoi și de cea a autoturismului. Cumpărătorul fusese, potrivit acestora, de bună-credință: nu avea habar că mașina fusese furată.

Astfel, omul a restituit mașina proprietarului de drept. În acest moment se cercetează împrejurările în care hoțul a reușit să fure autoturismul rămas în pană pe drum.

Sursă: Fanatik

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor