logo
RNTV Live

Pățania unui tănar căruia i s-a stricat mașina în timp ce era pe DN1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

talharie sursă fotogoogle image
Erika Stoica

Pățania unui tănar căruia i s-a stricat mașina în timp ce era pe DN1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 29 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 20 de ani din, municipiul Câmpina, despre faptul că în noaptea precedentă ar fi lăsat autoturismul personal în afara părții carosabile pe DN1, întrucât acesta nu mai funcționa, iar când a revenit a constatat lipsa acestuia.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate a fost identificată persoana banuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Câmpina, care a declarat polițiștilor că bunul sustras l-ar fi vândut unei persoane din comuna Măgureni.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

În baza probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor