logo
RNTV Live

Destin curmat la 24 de ani pe stancile din Bucegi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Destin curmat la 24 de ani pe stancile din Bucegi.

O turistă de 24 de ani din judeţul Neamţ a murit, sâmbătă, după ce s-a împiedicat şi a căzut 200 de metri în gol în Bucegi.

Potrivit datelor comunicate de Salvamont Buşteni, tânăra de 24 de ani, din judetul Neamt, se afla împreună cu alte trei persoane pe traseul de la Crucea Caraiman spre cabana Caraiman. Intre acestia se afla și iubitul fetei.  Intr-un moment de neatentie tanara s-a împiedicat şi a căzut aproximativ 200 de metri în abrupt, spre Valea Jepilor Mici, din Brâna Caraimanului. Din nefericire, în urma impactului suferit aceasta din urmă și-a pierdut viața pe loc.

Pentru că nu aveau cum să ajungă la ea, având în vedere terenul extrem de accidentat, cei care o insoteau pe fată au sunat de urgență la 112.

Imediat au fost înștiințați despre eveniment salvamontiștii. În zonă a plecat imediat o echipă formată din 12 salvatorii montani care au participat la acțiunea de recuperare a trupului turistei decedate. După mai multe ore în care au lucrat sa extraga trupul oamenii muntelui au ajuns la fata locului.  Prietenul tinerei, aflat în stare de şoc, a fost predat unui echipaj de ambulanţă. Oamenii muntelui îi sfătuiesc în continuare pe turiști să fie extrem de atenți atunci când pornesc în drumeții. Să cerceteze amănunțit zona pe care urmează să o exploreze și să nu se aventureze pe cărari de munte unde nu se simt în siguranță.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor