logo
RNTV Live

Datoriile acumulate de ACS Petrolul 52 către Clubul Sportiv Municipal, eșalonate/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Datoriile acumulate de ACS Petrolul 52 către Clubul Sportiv Municipal, eșalonate

Consiliul Local Ploiești a adoptat, în cadrul unei ședințe ordinare,  proiectul de hotărâre prin care datoriile acumulate de ACS Petrolul 52 către Clubul Sportiv Municipal să fie eșalonate în trei tranșe. Totodată, aleșii locali au decis ca nocturna de la stadionul “Ilie Oană” să fie reabilitată.

Datoriile acumulate de ACS Petrolul 52 către Clubul Sportiv Municipal, eșalonate

Consiliul Local Ploiești a decis  ca datoriile acumulate de ACS Petrolul 52 către Clubul Sportiv Municipal să fie eșalonate. Suma, care a ajuns la peste 200.000 de lei, ar urma să fie plătită în trei rate. Trebuie făcut acest lucru până cel târziu în  luna septembrie.

Datoria acumulată de ACS Petrolul 52, către CSM Ploiești, reprezintă „plăți restante până la data de 31 mai 2022 și majorări aferente calculate până la data de 20 aprilie 2022, provenite din închirierea Stadionului Ilie Oană pentru disputarea meciurilor considerate pe teren propriu și pentru antrenamente, precum și din închirierea de spații pentru organizarea conferințelor de presă, sediu administrativ și magazin de prezentare, de către Asociația Club Sportiv Petrolul 52.

Totodată, în cadrul ședinței, aleșii locali au vot și proiectul de hotărâre care viza schimbarea  nocturnei de pe stadionul Ilie Oană. Investiția ar trebui să fie realizată în termen de 11 luni. Valoare ei este de aproximativ 2,7 milioane de lei, fără TVA.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor