logo
RNTV Live

Decizie definitivă a Curții de Apel Ploiești. Ce s-a stabilit în cazul fostului vicepreşedinte ANAF

sursă foto dcnew.ro
Mihai Constantinescu

Fostul vicepreşedinte ANAF, achitat

Decizie definitivă a Curții de Apel Ploiești. Ce s-a stabilit în cazul fostului vicepreşedinte ANAF?

Fostul vicepreședinte al ANAF Romeo Florin Nicolae a fost achitat definitiv în dosarul în care procurorii DNA Ploiești l-au trimis în judecată pentru că ar fi pretins și primit 5.000 de euro de la reprezentantul unei firme.

Decizia aparține instanței penale a Curții de Apel din Ploiești și este una definitivă, notează ziarulincomod.ro.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/fotopostarea-de-pe-facebook-a-unei-ploiestence-a-starnit-revolta-un-brad-aruncat-de-la-balcon-a-distrus-o-masina-scumpa/
Fostul vicepreşedinte ANAF a fost acuzat că

“În calitate de consilier superior în ANAF—Direcţia Generală de Coordonare Inspecţie Fiscală, în iulie 2010, a pretins şi primit de la un denunţător, reprezentant al unei societăţi, echivalentul în lei al sumei de 5.000 euro, lăsând să se înţeleagă că are influenţă asupra factorilor de decizie din cadrul instituţiei pentru soluţionarea favorabilă a unei contestaţii formulate de firma omului de afaceri împotriva unei decizii de impunere. (…)Ulterior, decizia de impunere a fost desfiinţată parţial de ANAF—Direcţia Generală de Soluţionare a Contestaţiilor, în sensul diminuării obligaţiilor de plată de la bugetul statului, de la suma de 13.034.043 lei la suma de 1.097.923 lei”, conform unui comunicat DNA.

Romeo-Florin Nicolae a fost deferit jusitiţiei de către procurorii DNA din Ploiești în noiembrie 2015, la Tribunalul Prahova.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor