FOTO/Postarea de pe Facebook a unei ploieştence, a stârnit revoltă. Un brad aruncat de la balcon a distrus o maşină scumpă

angajare

Un brad aruncat de la balcon a distrus o maşină scumpă

Postarea de pe Facebook a unei ploieştence, a stârnit revoltă. Nimeni nu a mai văzut aşa ceva vreodată.

Un brad aruncat de la balcon a distrus o maşină scumpă. S-a înfipt direct în parbrizul maşinii.

Voiam să vă arăt în ce țară trăim. Trăim în țara în care unii oameni își aruncă bradul de la balcon pe mașinile parcate. Fără să gândească, fără bun simț, fără creier. Imaginează-ți că poate treci singur sau cu copilul și îți sparge capul un brad aruncat de la etaj. Imaginează-ți că pe unii nu ii interesează nimic mai mult decât să nu obosească până la ghena de gunoi.
Pozele nu sunt de pe net. Tocmai mi le-a arătat un amic și l-am rugat să mi le trimită să le postez. Atât sunt unii de cretini. Atât de mult!!!, a spus Andra Nistor pe Facbook. 

 

 

„Doamne câtă inconștientă,se pot lua amprente de pe trunchiul cioplit?Poate o verificare ,amprentare la cei din blocul unde se află mașină parcată,așa poate se lasă cu o amendă mare de vreo 10000lei și îi saturăa.
Nu trebuie să aștepte să fie victime,așa e corect ,găsită și amendată!, a comentat cineva”

 

Pe lângă faptul ca un brad tăiat înseamnă mai puţin oxigen pe planetă, totul pentru o credinţă stupidă, acum îi mai aruncaţi şi pe geam…

O situaţie asemănătoare a fost descoperită şi în cartierul Malu Roşu din Ploieşti. Un brad a fost aruncat de la balcon fără a se înregistra însă probleme. A fost doar o chestiune de noroc. Bradul a rămas blocat în copacul din faţa blocului.

VEZI IMAGINI AICI

Sursa: Andra Nistor

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here