logo
RNTV Live

De cât timp are nevoie Poşta Română pentru a livra un plic din Bucureşti în Ploieşti, la o adresă de lângă poştă?O ploieşteancă ştie exact cât. Incredibil

poştaş
Mihai Constantinescu

Misiune imposibilă pentru Poşta Română

De cât timp are nevoie Poşta Română pentru a livra un plic din Bucureşti în Ploieşti, la o adresă de lângă poştă?O ploieşteancă ştie exact cât. Incredibil!De mai mult de două săptămâni. Explicaţia este halucinantă.

Alegând varianta dificilă, cea prin care te duci personal să iei plicul cu acte din Bucureşti, acest lucru se realizează în cel mult câteva ore . Alegând serviciile Poştei Romăne, în secolul vitezei, acest lucru se întâmplă în mai mult de două săptămâni.

A aflat acest lucru o ploieşteancă pe pielea ei. Adresa unde plicul cu acte ar fi trebuit să fie livrat este chiar la o aruncătură de băţ de Poştă, notează ziarulincomod.ro.

Este vorba de un magazin aflat pe strada Tache Ionescu, la parterul hotelului cunoscut de toți ploieștenii, din intersecție.

Angajaţii Poştei şi-au motivat scăparea” spunând că adresa magazinul acesteia nu se află pe hărțile lor.

“Cele mai proaste servicii sunt oferite de Poșta Română! De două săptămâni mă chinui să primesc un plic cu acte. Plicul a fost trimis în mod repetat din București către Ploiești, iar factorul poștal nu a avut chef să vină până la adresa menționată, așa că a fost mai simplu să scrie destinatar necunoscut. Explicația a fost că el știe că la adresa respectivă știe doar BCR-ul, nu și magazinul meu care se află chiar vizavi! Vă luați salarii degeaba… de aceea veți falimenta în curând! Cum să trimiți plicul de două ori cu număr de telefon pe el, strada se află chiar lângă poștă și să-ți fie lene?!”, a scris ploieșteanca pe Facebook.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vrut-sa-puna-un-plic-la-posta-pentru-moment-crezut-ca-cineva-dat-timpul-inapoi/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor