logo
RNTV Live

A vrut să pună un plic la Poștă. Pentru moment a crezut că cineva a dat timpul înapoi

Posta Romana 2
Daniel

Multe dintre instituțiile publice arată ca după cutremur. Ultimele renovări par că au fost făcute undeva prin anii ’89, iar modul în care acestea sunt administrate în continuare, lasă de dorit. Un ploieștean a mers zilele aceasta la Poșta din centrul orașului. Încă este mirat cum o astfel de instituție continuă să “îmbătrânească” sub ochii celor care o administrează.

Iată scrisoarea trimisă de către acesta pe site-ul nostru:

“In ce hal arata Posta Romana din centrul Ploiestiului  !

Am intrat astazi 14.02.2018, in sediul Postei Romane si inca de la intrarea principala stateau doua doamne calare pe un calorifer incalzit.  Problema cea mai grava era ca inca din acel hol al Postei, venea un miros pestilentios/toxic,  care iti dadea stomacul peste cap… !

La fel mi s-a intamplat si acum o saptamana, cand era un alt barbat, dar acesta arata intr-o stare si mai jalnica (imbracaminte zdrentuita si miros mult mai puternic decat la o ghena de gunoi).  Chiar daca motivezi ca nu ai un paznic/gardian, domnule manager gasesti alte solutii…!

Problema aceasta treneaza de foarte multi ani la aceasta ,,bijuterie arhitecturala” a Postei Romane, dar dupa cum arata si la exteriorul si interioriul cladirii de mult timp, aceasta institutie nu cred ca are un manager care sa aduca aceasta institutie acolo unde ii este locul,pentru ca noi ploiestenii sa ne mandrim ca avem un astfel de sediu postal.

In interiorul Postei Romance gasim alte mari surprize socante, care treneaza de ani multi si anume starea jalnica a dotarii institutiei(structura si accesoriile constructiei, instalatiile, mobilierul  si echipamentele de birotica) arata dupa cum urmeaza :

–      Travertinul/marmura de pe pardoseala arata necuratata de ani de zile, cu pete negre de la mizerie, gume de mestecat lipite, etc. ;

–      Usile interioare din lemn/placaj, sunt ca dupa bombardament (nevopiste, neinlocuite si din placaje vechi care probabil sunt montate de la niste magazii dintr-un satuc ) ;

–      Peretii interiori sunt afumati, patati si nevopsiti de ani buni cu lavabil ;

–      Luminatorul din centul ghiseelor, care este o adevarata minunatie arhitecturala, mai are un pic si va fi acoperit de mizerie (praf, alte impuritati), iar lumina naturala nu va mai avea efectul scontat asa cum au gandit-o proiectantul de la acea vreme   ;

–         Imprimantele de la ghiseu au o vechime de 20 de ani, la fel ca si unele calculatoare cu tub, care se utilizau in ani 90 ;

–         Placajele de marmura care placheaza peretii interiori si stalpii de rezistenta, nu sunt curatate pentru a le da stralucirea de alta data.

Domnule manager al Postei Romane a Municipiului Ploiesti, consider ca nu va trebuie un buget mare pentru achizitionarea unei galeti de 25 kg de vopsea lavabila, 1-2  angajati care sa lucreze la slefuirea marmurei de pe pardoseala si a peretilor interiori sau vopsirea usilor interioare cu cativa litri de vopsea maro si sa se spele acel laminator care ar da o splendoare aspectului interior al institutiei.

De achizitia altor echipamente de birotica (imprimante,PC-uri) pe o perioada de 3 ani, nu ar fi o investitie foarte mare pentru cateva ghisee  !

Dar toate acestea tin de buna organizare si functionare a unei institutii de prestigiu, care intra in sarcina exclusiva a managerului si nu trebuie noi sa ne miram ca am ajuns in asemenea hal, nemavorbind de strainii, care intra in acest spatiu…. !

Oare se doreste sa se concureze la nerealizari, cu gara de vest sau sud a Ploiestiului  ?

Un cetatean al Ploiestiului !”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor