logo
RNTV Live

De astăzi au fost puse în circulaţie Trenurile Soarelui. Ajungi la mare în două ore

De astăzi au fost puse în circulaţie Trenurile Soarelui. Ajungi la mare în două ore
Mihai Constantinescu

Ai făcut bagajele pentru vacanţa pe litoral? Atunci dă fuguţa la tren. De astăzi au fost puse în circulaţie Trenurile Soarelui. Timp de trei luni, până la 13 septembrie, turiştii vor putea călători spre litoral cu cele peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.

Călătorii vor beneficia de condiţii foarte bune pe timpul călătoriei. Trenurile sunt dotate cu instalații de climatizare, prize, Wi-fi gratuit şi vagon bar.

Pasagerii au posibilitatea de a călători la tarife reduse, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de reduceri disponibile. Prețul întreg pentru o călătorie București – Constanța, fără reduceri, este de 33,40 la tren RE și de 60 lei la tren IR. Un bilet dus-întors are 10% reducere din tariful de transport și costă la cls a 2-a 60,90 lei la tren RE și 108,80 lei la tren IR, iar la cumpărarea cu o anticipație de peste 21 de zile reducerea este de 25% din tariful de transport și biletul la cls a 2-a costă 46 lei la tren IR și 26,05 lei la tren RE. Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de până la 25%, chiar până la 30% la cumpărarea online, conform ANEXEI 2. Pentru o călătorie elev/student la Trenul Tineretului, Bucureşti – Constanţa (tarifat ca tren Regio), biletul este de 18,65 lei. Toate tarifele menţionate includ şi tariful de rezervare loc de 3,9 lei.

Durata de parcurs = 2h, cu Trenurile Litoral – trenuri cu viteza sporită,  în cadrul programului Trenurile Soarelui

Trenurile Litoral care circulă fără opriri intermediare, între București Nord şi Constanța, ajung la destinație în aproximativ două 2h. Durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta București – Constanța, este în medie de aproximativ 2 ore și 20 minute.

citeşte mai multe aici https://www.cfrcalatori.ro/ro/comunicate/110-arhiva-comunicate-de-presa/589-start-vacanta-cu-trenurile-soarelui-spre-litoral

sursa foto stiriletvr.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor