logo
RNTV Live

Care sunt locașurile de cult unde vor fi prezenți polițiștii locali cu ocazia sărbătorilor?

sfintirea piatra temelie biserica tataru
Theo Tănăsescu

Pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, de fluidizare a traficului rutier și pietonal, polițiștii locali vor fi prezenți în perioada 21, 22, 23/24 aprilie 2022, pe timpul oficierii slujbelor religioase prilejuite de Sărbătorile Pascale, în zona anumitor lăcașuri de cult de pe raza municipiului Ploiești, stabilite de comun acord cu celelalte forțe de ordine și siguranță publică.

Astfel, Poliția Locală Ploiești va asigura efectivele care vor patrula pe străzile municipiului, echipajele mobile și cele pedestre de polițiști locali urmând să acționeze în perimetrul următoarelor lăcașuri bisericești:

–  Biserica Sfinții Împărați cu hramul Sfinților Împărați Constantin și Elena – str. I. L. Caragiale

–  Biserica Sfântul Gheorghe Vechi – Bd. Independenței (zona Colegiului Mihai Viteazul)

–  Biserica Acoperământul Maicii Domnului – str. Cameliei

–  Biserica Maica Precistă – str. Armoniei

–  Biserica Nașterea Maicii Domnului – str. Mihai Bravu (cimitir)

–  Biserica Sfântul Pantelimon – str. Democrației

– Biserica Sfinţii Voievozi cu hramurile Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil şi Sfântul Antonie cel Mare – str. Ștefan cel Mare

Totodată, Dispeceratul instituției funcționează permanent și va prelua solicitările cetățenilor, la   numărul de telefon 0244/954, pentru ca polițiștii locali să intervină în mod operativ în vederea respectării normelor de conviețuire socială, ordine și liniște publică.

Sursa: Comunicat de presă Poliția Locală Ploiești

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor