logo
RNTV Live

Cum a convins o mama profesorii să motiveze absențele fiicei sale. Rândurile scrise au stârnit râsul tuturor

Mihai Constantinescu

Toţi elevii se confruntă măcar o dată în viaţa cu situaţia în care nu pot ajunge la şcoală. Fie că este vorba de o răceală, o durere de dinţi sau pur şi simplu nu au auzit alarma ceasului desteptător, mulţi elevi apelează la ajutorul părinţilor pentru a-i scoate din incurcătură în ceea ce priveşte absenţele de la şcoală.

Exact aşa a făcut şi o elevă din  Statele Unite, care i-a cerut mamei să o ajute cu un bilet de învoire. Mama nu a stat pe gânduri şi a scris  următoarele rânduri:”Cara a întârziat în dimineaţa aceasta ca urmare a unei condiţii cunoscute ca adolescentism. Adolescenţi din toată ţara sunt afectaţi de acest lucru şi nu se cunoaşte încă vreun tratament. Simptomele sunt multiple, dar în dimineaţa aceasta a suferit de inabilitate de a se extrage pe sine din pat şi de nevoia de a-i răspunde obraznic celei care i-a dat viaţă.
Acum pare că se simte mai bine, după ce şi-a văzut telefonul mobil zburând pe geam din maşină. Vă rog să mă contactaţi dacă observaţi vreo recidivă”.

sursa yve.ro

foto fluierul

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor