logo
RNTV Live

Cu aplicația SPOT câștigi gadgeturi cool pentru tine și jumătatea ta, la Ploiești Shopping City

WhatsApp Image 2023-02-14 at 13.32.23
rnews

Ploiești, 14 februarie 2023 – Până pe 24 februarie, la Ploiești Shopping City „Tu ești fit, ea e pe beat”. Centrul comercial celebrează luna iubirii cu premii cool pentru utilizatorii SPOT care își invită jumătatea să își creeze cont în aplicație.

Între 14 și 24 februarie, Ploiești Shopping City îi invită pe îndrăgostiți să își arate iubirea într-un mod inedit, cu ajutorul aplicației SPOT. Aceștia pot câștiga, prin tragere la sorți, un smartwatch Fitbit Versa 3, plus un premiu la alegere pentru jumătatea lor: smartwatch Fitbit Versa 3, căști wireless BANG & OLUFSEN Beoplay sau boxă portabilă JBL Extreme 2.

Tot ce trebuie să facă este să acceseze meniul „Acasă” -> „My Spot” -> „Adună puncte”-> „Invită-ți prietenii”, apoi să trimită codul promoțional către jumătatea lor.

Utilizatorii SPOT care își invită jumătatea în aplicație primesc garantat 500 de puncte de fidelitate pe care le pot transforma în premii, condiția fiind ca persoanele care au primit codul să îl folosească la instalare.

Utilizatorii intră automat în extragere la sorți pentru un smartwatch Fitbit Versa 3 și un premiu la alegere pentru persoana care și-a creat cont în aplicație. Mai multe detalii găsiți pe ploiestishoppingcity.ro.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Ploiești Shopping City. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor