logo
RNTV Live

Cursele ilegale de maşini, în mare vogă în Ploieşti. La lăsarea întunericului, oraşul devine o “pistă periculoasă”. Vezi ce au făcut poliţiştii/ VIDEO

curse Curse ilegale de maşini în Ploieşti
Mihai Constantinescu

Curse ilegale de maşini în Ploieşti

Curse ilegale de maşini.  La lasarea întunericului, oraşul devine o “pistă periculoasă”. Poliţia a organizat o acţiune de amploare pentru prinderea lor.

Viteză, adrenalină şi inconştienţă. Acestea par să fie ingredintele principale pentru o cursă ilegală de maşini. O distracţie periculoasă care se poate termina tragic. Pe tinerii din Ploieşti pare să nu-i deranjeze acest lucru. 8 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani. au fost depistaţi, în noaptea de 8 spre 9 septembrie, luând parte la astfel de curse.

Faţă de aceştia s-a luat măsura tehnico-administrativă de reținere a permiselor de conducere.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/spitalul-municipal-chinurile-conceptiei-scandal-maxim-pe-tema-locatiei/

Polițiștii Biroul Rutier Ploiești continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate.

La acțiune au participat 26 de polițiști (rutieri, de siguranță publică, de investigații criminale, criminaliști și luptători de la S.A.S.), împreună cu jandarmi.

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor