logo
RNTV Live

Cristi Ganea: “Mă gândesc tot mai serios să mă retrag!”

13493244_1094833043916377_1314428068_o
Cristian Anghelescu

Aseară, după întâlnirea pe care primarul Adrian Dobre a avut-o cu toți cei care se ocupă de soarta Clubului Sportiv Municipal, l-am contactat pe viceprimarul Cristi Ganea, acesta fiind extrem de dezamăgit de tergiversarea evenimentelor în urma cărora sportivii de la CSM își depun memorii și acționează în instanță conducerea primăriei.

Iată ce a declarat politicianul în exclusivitate pentru RepublikNews: “Sincer, mă gândesc tot mai serios să mă retrag din această provocare pe care am considerat-o benefică pentru ploieșteni! Și nu sunt singurul, George Pană (n. red – celălalt viceprimar) având aceleași intenții! Nu mai înțelegem nimic, nici reacțiile celor care conduc și nici lentoarea cu care se desfășoară totul, în special legătura glisantă cu acest segment al sportului municipal! Parcă toți se dau la fund, toată lumea merge în vacanță, nimeni nu-și asumă nimic! În această situație, nici nu mai poți să reacționezi! Cu toții vrem să se facă lumină, să se facă dreptate, dar nimeni nu ia vreo decizie coerentă! Nu prea văd, în astfel de situații, cum să scoatem sportul din impas” a concluzionat viceprimarul Ploieștiului.

Încercarea de a-l contacta și pe primarul Adrian Dobre s-a dovedit un eșec…

sursa foto: deprahova

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor