logo
RNTV Live

Voleibaliștii ploieșteni, victorie scurtă și cu Steaua!

hiroshi-centelles-tricolorul-lmv-steaua-650×256
Cristian Anghelescu

Aseară, la Sala Sporturilor „Olimpia”, s-au desfășurat meciurile din a doua zi a turneului amical organizat de Tricolorul LMV Ploiești, în perspectiva viitorului sezon competițional, care va debuta la începutul lunii octombrie.

În primul joc al zilei, CS Arcada Galați a câștigat duelul cu CSM București, scor 3:1 (25:19, 25:21, 23:25, 25:23).

Voleibaliștii ploieșteni au evoluat în a doua partidă întâlnind Steaua București, în disputa echipelor învingătoare din prima zi. Antrenorii Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au început meciul cu Hiroshi Rosales Centelles (Cuba), Aleksandar Milivojević (Muntenegru) – extreme, Vladan Aleksić (Serbia), Kostiantyn Riabukha (Ucraina) – centri, Windson Ferreira Pedrosa (Brazilia) – universal, José Manuel Carrasco Angulo (Venezuela) – coordonator, Florin Voinea – libero. A mai intrat, pe final, Tudorel Farcaș – extremă.

De menționat că Voinea, care este extremă, a evoluat ca libero, deoarece nu a putut juca Goran Škundrić (Serbia), acesta resimțindu-se din cauza unei răceli.

În această dimineață, de la ora 9:30, va începe prima partidă, anume duelul dintre echipele din Capitală, CSM și Steaua, iar în finalul competiției, în jurul orei 11:30, Tricolorul LMV Ploiești se va confrunta cu medaliata cu bronz a campionatului trecut, CS Arcada Galați.

sursa foto: tricolorullmvploiesti

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor