logo
RNTV Live

Controale riguroase în trenurile de călători, stațiile C.F.R.din Prahova/ FOTO

control-transport-1
Mihai Constantinescu

Controale riguroase în trenurile de călători, stațiile C.F.R.Prahova. Acestea au fostt în atenţia oamenilor legii!

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au desfășurat o acțiune, în trenurile de călători, stațiile C.F.R., pe rutele Ploiești – Mizil, Ploiești – Măneciu, Ploiești – Slănic și Ploiești -Urziceni, pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2 și creșterea siguranței călătorilor.

 La acțiune au participat aproximativ 20 de polițiști, împreună cu reprezentanți ai CFR Călători.

Echipele de control au fost prezente în trenurile de călători, stațiile de cale ferată și au acționat pentru păstrarea măsurilor de siguranță sanitară în rândul călătorilor.

Au fost verificate peste 15 de trenuri de călători și peste 10 stații C.F.R. și au fost legitimate peste 60 de persoane.

Totodată, au fost aplicate peste 35 de sancțiuni dintre care 32 în conformitate cu Legea nr. 55/2020, valoarea totală a sancțiunilor fiind de peste 4.100 de lei.

CFR călători face apel la călători să NU urce în tren, dacă la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri. Recomandarea este valabilă și pentru persoanele posesoare de abonamente/autorizații.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/programul-parcarilor-cu-plata…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor