logo
RNTV Live

Controale fulger la firmele de pază şi securitate din Prahova

Controale fulger.Firmele de pază securitate din Prahova, în vizorul poliţiştilor/ IMPACTPRESS
Mihai Constantinescu

Firmele de pază securitate din Prahova, în vizorul poliţiştilor

Controale fulger la firmele de pază şi securitate din Prahova. Nu este prima dată când astfel de firme sunt controlate de către oamenii legii. Din păcate şi de această dată au fost constate o serie de nereguli. Două zile la rând poliţiştii au făcut controale riguroase la astfel de societăţi.

În prima zi au fost organizate controale fulger la șase societăți specializate de pază, 28 de agenți de securitate și 4 echipaje de intervenție. Au fost verificate 8 sisteme de alarmare/ sisteme TVCI. Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.100 lei.

CITIŢI ŞI https://portal.republikanews.ro/o-firma-de-paza-din-prahova-amendata-pentru-ca-intervenit-prea-tarziu/

În ziua următoare controlul fulger a durat patru ore. În acest timp au fost verificate 12 obiective asigurate cu pază fizică şi s-au verificat 20 agenţi de securitate cu privire la modul în care îşi îndeplinesc îndatoririle de serviciu. Şase dintre aceștia au fost găsiți efectuând serviciul neregulamentar. Au fost sancţionaţi contravenţional.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor