logo
RNTV Live

Un ploieştean a rămas fără portofel în autobuz. Hoţii s-au dat de gol după ce şi-au cărat pumni şi picioare din cauza împărţirii prăzii

Au ochit "bine" victima dar nu s-au înţeles la împărţeală/ sursă foto România TV
Mihai Constantinescu

Au ochit “bine” victima dar nu s-au înţeles la împărţeală

Un ploieştean a rămas fără portofel în autobuz. Hoţii s-au dat de gol după ce şi-au cărat pumni şi picioare din cauza împărţirii prăzii.

Un ploielştean a rămas fără portofel într-un autobuz al TCE. În el avea apropximativ 300 de lei şi nişte acte. Omul a coborât liniştit în staţia de la Hale Coreco fără să bănuiască măcar că hoţii tocmai dăduseră lovitura.

Cei doi au mers la sigur. Au ochit victima, i-au furat portofelul şi urma să împartă prada. Numai că au apărut unele neînţelegeri între cei doi. Împărţeala nu era pe placul niciunuia dintre ei aşa că au început să se bată în autobuz la câeva minute după ce au furat. Şi-au cărat pumni şi picioare cu sălbăticie.

Şoferul autobuzului unde cei doi se băteau a anunţat imediat poliţia.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/petitie-line-pentru-sistem-de-siguranta-la-metrou-scuturi-anti-suicidaccidente-la-metrou-si-camere-de-supraveghere-performante-toate-statiile/

Polițiștii locali au procedat la coborârea din autobuz a celor doi indivizi, precum și a unei femei care îi însoțea. Persoanele în cauză, identificate ca fiind A.Liliac, de 38 ani, Ș. Mannix, de 43 ani și M. Mihaela, de 32 ani.

Reprezentanţii Poliţiei Locale Ploieşti au explicat tot ce s-a întâmplat în autobuz.

“Din relatările celor implicați în conflict a rezultat că unul dintre indivizi a sustras portofelul din buzunarul unui bărbat aflat în stația T.C.E. Coreco Sud, ulterior apărând neînțelegeri cu privire la banii găsiți în  acesta.

În urma controlului corporal, în buzunarul din spate al pantalonilor, asupra lui A. Liliac s-a găsit potofelul în care se afla o carte de identitate și un permis de conducere aparținând păgubitului, precum și suma de 255,4 lei.

Polițiștii locali au predat suspectul și bunurile sustrase lucrătorilor Secției nr. 4 de Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii locali l-au identificat și pe bărbatul păgubit, ce se afla în zona magazinului BIG, fiind condus și el la secția de poliție”, se specifică în comunicatul de presă.

Incidentul s-a petrecut într-un autobuz care circula pe traseul 30 dinspre Hipodrom spre bulevardul Republicii.

Foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor