logo
RNTV Live

Constantin Budescu: Este bine că am depășit acea pasă proastă

budescu_declaratii
Dumitrescu Vlad

Petrolul Ploiești continuă seria rezultatelor pozitive, ceea ce-l face pe Constantin Budescu să afirme că a fost depășită acea pasă proastă. Formația ploieșteană a câștigat duelul cu UTA Arad cu scorul de 2-1, în etapa a 17-a din Liga 1. La pauză scorul era 0-0, însă elevii lui Nae Constantin au deschis scorul în minutul 51 prin Jair, care a marcat de la 11 metri. Irobiso a dublat avantajul ”Lupilor” în minutul 67, însă arădenii au redus din diferență în minutul 76, prin Otele.

Constantin Budescu s-a declarat mulțumit de rezultatul partidei cu UTA Arad. Mijlocașul ploieștenilor a mărturisit că își dorește ca Petrolul să ajungă în play-off și crede că ”Lupii” au șanse reale. Deocamdată, Petrolul este pe locul șase în clasament, cu 26 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt și la un punct în spatele celor de la Universitatea Craiova.

În ceea ce îl privește, Constantin Budescu a transmis că se simte din ce în ce mai bine și în scurt timp va putea evolua la capacitate maximă.

”Sunt trei puncte importante. Este bine că am depășit acea pasă proastă. Avem trei victorii la rând și e foarte bine. Trebuie să o luăm pas cu pas. Avem meciul din Cupă, apoi partida cu Sepsi și apoi va veni o pauză.

A fost o primă repriză dificilă, apoi am reușit să marcăm de două ori. Am primit gol și am terminat cu emoții. Sunt din ce în ce mai bine. Mai am puțin și revin la sută la sută.

Se poate, chiar dacă nu era stabilit ca obiectiv, ne dorim să jucăm în play-off. Avem un grup unit, chiar formăm o familie. Toate sunt în regulă și sperăm să meargă la fel în continuare”, a declarat Constantin Budescu la finalul meciului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor