logo
RNTV Live

VIDEO: Budescu, un nou atac la adresa jurnaliștilor, de lângă ceaunul de tocăniță!

3ab48b93-a767-4385-9d30-8afe2f20d5ee
Ștefan Petre

Constantin Budescu, mijlocașul în vârstă de 34 de ani de la Petrolul Ploiești, a fost aspru criticat de presa sportivă din România din cauza condiției sale fizice, după un schimb de tricouri cu Andrei Ivan la meciul cu CS Universitatea Craiova (0-1).

Dacă imediat după discuția iscată la meciul care a avut loc pe 5 martie, Budescu a răspuns pe Instagram și TikTok: „Nu mai căutați cancanu’, mai bine îmi sugeți… burta (nu de alta, dar mai slăbesc un pic)”, acum mijlocașul a simțit nevoia să revină cu un mesaj pentru contestatari.

Duminică, Budescu a devenit bucătar pentru câteva ore. Dotat cu o lingură de lemn, „decarul” a pregătit o tocăniță la ceaun. Nu s-a putut abține și a distribuit imaginile pe rețelele de socializare, însoțite de un mesaj vulgar, scrie Gazeta Sporturilor.

„Am câte o porție și pentru mâncătorii de rahat de la Digi Sport și de la Orange Sport. De specificat că rahatul nu este din Turcia. O duminică frumoasă! Hai România”, ascris Constantin Budescu în descrierea clipului de pe Instagram și TikTok.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor