VIDEO: Budescu, un nou atac la adresa jurnaliștilor, de lângă ceaunul de tocăniță!

Sursă foto: GSP
angajare

Constantin Budescu, mijlocașul în vârstă de 34 de ani de la Petrolul Ploiești, a fost aspru criticat de presa sportivă din România din cauza condiției sale fizice, după un schimb de tricouri cu Andrei Ivan la meciul cu CS Universitatea Craiova (0-1).

Dacă imediat după discuția iscată la meciul care a avut loc pe 5 martie, Budescu a răspuns pe Instagram și TikTok: „Nu mai căutați cancanu’, mai bine îmi sugeți… burta (nu de alta, dar mai slăbesc un pic)”, acum mijlocașul a simțit nevoia să revină cu un mesaj pentru contestatari.

Duminică, Budescu a devenit bucătar pentru câteva ore. Dotat cu o lingură de lemn, „decarul” a pregătit o tocăniță la ceaun. Nu s-a putut abține și a distribuit imaginile pe rețelele de socializare, însoțite de un mesaj vulgar, scrie Gazeta Sporturilor.

„Am câte o porție și pentru mâncătorii de rahat de la Digi Sport și de la Orange Sport. De specificat că rahatul nu este din Turcia. O duminică frumoasă! Hai România”, ascris Constantin Budescu în descrierea clipului de pe Instagram și TikTok.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here