logo
RNTV Live

Nae Constantin, după înfrângerea cu Sepsi: Obiectivul este salvarea de la retrogradarea și ăsta e obiectivul realist.

nae_constantin_declaratii
Dumitrescu Vlad

Petrolul Ploiești continuă șirul rezultatelor negative, formația ploieșteană fiind învinsă, în Cupa României, pe tern propriu de Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-3.

În acest context, după cele șase eșecuri la rând ale Petrolului în toate competițiile,  Nae Constantin nu i-a în calcul să își dea demisia, ci a anunțat că obiectivul este salvarea de la retrogradare

” E greu de explicat. Facem greșeli. Sper ca la următorul meci să reușim să obținem un rezultat pozitiv. Am arătat că putem obține puncte, am fost aproape în ultima perioadă. Sunt sigur că putem obtine puncte de acum înainte. Trebuie să mergem mai departe. Obiectivul este salvarea de la retrogradarea și ăsta e obiectivul realist.

Antrenorul “lupilor” a fost întrebat despre situația lui Constantin Budescu, revenit pe teren după șase luni, dar și despre Gabriel Tamaș, care joi a susținut primul antrenament cu noua sa echipă, după plecarea de la formația prahoveană.

”Budescu e un jucător valoros și îl așteptam. Îmi doresc ca de la săptămână la săptămână să fie mai bine.(n.r. despre Gabriel Tamaș) N-aș mai vrea să mai comentez despre acest subiect. Îi doresc să fie sănătos și să joace fotbal cât mai mult”, a spus Nae Constantin.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor